Autojussin tuotteet

Käytetyt varaosat
Hinnoittelu
Vaihteisto ja moottorit

Päätuotteinamme ovat autojen varaosat, joista 95% tulevat vakuutusyhtiöiltä. Olemme keskittyneet erityisesti moottoreiden kunnostukseen. Myymme myös Alkuperäistuonti Oy:n J.A Electronin sekä AB Per Lage:n uusia varaosia.

Erikoisalaamme ovat vaihteistot, joita kunnostamme ammattitaidolla jo parin vuosikymmenen kokemuksella. Meillä kunnostetaan myös varaosia.

Ostamme ja puramme kolarivaurioituneet autot. Tarkistamme ja kunnostamme varaosat, jotka varastoimme ja myymme. Tuotteitamme voi tilata myös internetkaupasta Varaosa-ala yhdistyksen kautta.

Toimimme Stena Metalliyhtymän romuajoneuvojen vastaanottopisteenä. Vastaanottopiste toimittaa tiedon romuajoneuvon vastaanottamisesta Ajoneuvohallintokeskus AKE:lle rekisteristä poistoa varten, jolloin ajoneuvoverot ja liikennevakuutus päättyvät.Otamme vastaan myös rekisteristä poistettuja ajoneuvoja. Romuajoneuvojen luovuttaminen vastaanottopisteisiin on ilmaista.

Käytetyt varaosat
Käytetty varaosa on monesti uuden varaosan veroinen. Purettujen kolariautojen joukossa on myös vähän ajettuja lähes uusia autoja. Mekaaniset osat saattavat olla vasta sopivasti "sisäänajettuja" ja ehjä peltiosahan on käytännöllisesti katsoen uusi. Jos onni on myötä saatat saada esim. juuri oikean värisen osan, joten säästyt maalauskustannuksilta.

Kolariauton korjaajalle purkuauton koriosat ovat monesti parempi vaihtoehto kuin uusi osa. Saat suurempia kokonaisuuksia kuten: korin etu- ja takapää, 1/4 koria, katto pylväineen tai yhdistelmä edellisestä. Näin työ nopeutuu ja voit käyttää osakokonaisuuksia sovitukseen.

Purkuosien käyttö on vanhemman auton kolarikorjaustapauksessa useasti ainoa järkevä vaihtoehto. Tälläisen auton käyttöarvohan saattaa olla omistajalleeen korkea, mutta käypä arvo niin alhainen, että vakuutusyhtiön korvaamassa tapauksessa lunastus olisi auttamattomasti edessä uusia osia käyttäen.

Varaosien hinnoittelu
Hinnoittelun lähtökohtana on puolet vastaavan uuden osan hinnasta. Kyseessä on kuitenkin käytetty osa, vaikuttaa hinnoitteluun osan kunto ja kysyntä, joten purkuosien hinnat takuupurkamoissa ovat 30-60 % uuden vastaavan osan hinnasta.

Takuu
Annamme myymillemme osille aina vähintään toimintatakuun, kun kyseessä on samanlainen osa kuin asiakkaalla. Jos osa on asiakkaan mielestä viallinen, on siitä aina ensimmäisenä ilmoitettava myyjälle. Ensisijaisesti toimitamme tilalle toisen samanlaisen osan, jos meiltä sellainen löytyy. Jos meiltä ei löydy oikeanlaista osaa, pyrimme sellaisen asiakkaalle pikaisesti etsimään ja toimittamaan. Mikäli tämä ei onnistu, on asiakkaalla oikeus palauttaa osa ja saada hyvitys sekä osan että rahdin hinnasta. HUOM! Jos osa palautetaan ilman yhteydenottoa, emme hyvitä ostosta. Viallisesta sähköosasta on liitettävä mukaan korjaamolla tulostettu vianhakutuloste.Mekaanisesta osasta sovitaan takuun pituus aina erikseen asiakkaan kanssa.Asiakkaan velvollisuus on varmistaa osan sopivuus.

Viallisen osan asennuskulut/asennukseen liittyvät mahdolliset muut osat
Asennuskuluihin emme osallistu emmekä myöskään korvaa asennuksessa tarvittavien muiden mahdollisten osien hankintahintaa. s aina erikseen asiakkaan kanssa.

Palautus
Palautettava osa on aina lähetettävä samalla toimitustavalla, jolla osa on asiakkaalle toimitettu.

Noutamaton lähetys
Noutamattomasta lähetyksestä lähetämme aina vähintään 50 euron rahti- ja toimituskululaskun.

Vaihteistot ja Moottorit
  • Autojussilta löytyy käytettyjä vaihteiston osia noin 300:sta puretusta vaihteistosta
  • Varastossamme on 300 kappaletta ehjiä kokonaisia vaihteistoja.
  • Moottorien ajokilometrit ja mahdolliset huoltokirjat tarkistetaan.Lisäksi moottorit koekäytetään aina kun se on mahdollista.
  • Vaihteistoissa sekä moottoreissa on 3 kk vaihtotakuu. Hinnoitelusta voit kysyä lisää meiltä. autojussi@autojussi.com

Keminmaan Autojussi OY Mestarintie 4 94450 Keminmaa
Puh. 0207641115 Fax. 016 - 280 322